More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Nagelstudio More Beautiful Maaspoort Den Bosch


Gelnagels
Wilt u stevige, draagbare nagels? Dan is een set
gelnagels uitermate geschikt voor u! Een gelnagel is net als een acrylnagel, een kunstnagel. Een gelnagel is echter flexibeler. Dit komt doordat gel buigzamer is dan acryl waardoor het geschikt is voor meerdere nagelsoorten. Wij gebruiken alleen gelproducten waarin geen schadelijke stoffen zitten.
Elke vorm is mogelijk, van een natuurlijke ovale nagel tot een vierkante nagel. Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french manicure (klein wit randje), naturel of een mooie kleur. Prijslijst klik hier
   
                  
Nagelstyling
Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. Met een paar verzorgde handen, straalt u zekerheid uit.
 
Wat is nagelstyling?
Onder nagelstyling verstaat men alles wat er in de nagelstudio aan nagelverzorging gedaan wordt. Zo kun je denken aan kunstnagels in de vorm van gelnagels maar ook gel op de natuurlijke nagels. Wat helemaal hot is zijn de nagels in een kleurtje ( gelpolish ), u kunt kiezen uit meer dan 60 kleuren.
 
Bruidsnagels
De grote dag..... het gaat nu echt gebeuren......je wilt er toppie uit zien?
Een mooie jurk...., je haar opgestoken..., je nagels mooi, vooral bijpassend aan je jurk. Wij bij More Beautiful zijn in staat om voor u de perfecte nagels te maken!
 
Manicure
Terwijl we ons gezicht goed verzorgen met het insmeren van hydraterende en voedende crèmes, vergeten we onze handen nog wel eens. Onze handen komen veel in aanraking met kou, zonlicht, water en reinigingsmiddelen. Handen bevatten nauwelijks tot geen talg en drogen daarom snel uit.
Een regelmatige manicure behandeling is daarom geen overbodige luxe.
 
 
Gellakken
Weg met afgebladderde nagels! Met Gel Polish ook genaamd Gellak kun je minimaal 2 weken lang genieten van mooie gelakte nagels. De Gel Polish is geschikt voor zowel natuurlijke als gel of acryl nagels. Wij hebben meer dan honderd kleuren tot onze beschikking!
                                                                                                                        (prijslijst)

 
   
                                                                                                                                                                          

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info