More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

ZEITGARD Care System voor effectieve gezichtsverzorgingDoeltreffendere gezichtsverzorging dan ooit tevoren
Een geschikte, hoog-efficiënte verzorgingserie voor iedere eis en huidtype. Het ZEITGARD Care System vult uw individuele anti-age management system perfect aan. Man of vrouw, ongeacht de leeftijd –
uw schoonheid wordt niet meer aan het toeval overgelaten, dankzij de ondersteunende, doeltreffende huidverzorging die zorgt voor blijvende mooie huid.

Hoogwaardige actieve werkstoffen voor uw schoonheid

Het ZEITGARD Care System is gebaseerd op de hoogste kwaliteit van ingrediënten, die verder werden geoptimaliseerd en nu nog betere resultaten kunnen leveren. Daarnaast bevatten alle gelaatsverzorging producten essentiële aminozuren. Deze stimuleren de vochtigheidsabsorptie van de huidcellen en vestigen een optimale vochtigheidsopname voor de gelaatshuid. Dankzij deze doeltreffende werkstoffencompositie voelt uw huid vitaler.

Aminozuren – een meerwaarde voor gevoelige huid
  • Ondersteunt huidbescherming
  • Meer elasticiteit van de huidstructuur
  • Snellere regeneratie van de celwanden
  • Effectief gladdere gelaatshuid
 


  ZEITGARD Nano Gold

Bescherming tegen voortijdige huidveroudering
 Goud en zijde staan niet enkel symbol voor hoge kwaliteit; ze zijn ook een doeltreffende remedie tegen vroegtijdige huidveroudering. Goud voorziet een optimale UVA bescherming, terwijl zijde proteïnen de productie van huidcollageen in de diepere huidlagen ondersteunt. Samen beschermen ze de huid tegen vroegtijdige veroudering door overvloedig zonlicht en versnellen de regeneratie van de huidcellen. ZEITGARD Nano Gold verwent de gelaatshuid met actieve werkstoffen en laat een zijdezacht huidgevoel na.               

ZEITGARD Beauty Diamonds

Rijke combinatie van Anti-Aging ingrediënten op basis van diamanten
We hebben allemaal wat luxe nodig soms. Enkel het beste is goed genoeg wanneer het om mature en veeleisende huid gaat. Met de hoogmoderne, op diamanten gebaseerde combinatie van actieve werkstoffen, is ZEITGARD Beauty Diamonds exact de juiste keuze voor u. Samen met de exclusieve verwennende textuur van de gelaatscream vormen de doeltreffende anti-aging ingrediënten bescherming tegen externe omgevingsinvloeden. De stevigheid van de huid wordt gestimuleerd, waardoor de gelaatscontouren gladder lijken. Dankzij de subtiele textuur werkt de dagcrème makkelijk in de huid en zorgt voor zichtbaar egale rimpels. De nachtcrème is ideaal voor mature huid. Tijdens de revitaliserende fase van de nacht kan de huid ongestoord en gefocust regenereren. Essentiële oliën en speciale actieve anti-rimpel ingrediënten van de voedende verzorging dragen bij tot de relaxatie van de gelaatshuid en voorzien een maximaal luxueus comfort. Een permanente behandeling is aanbevolen voor de beste resultaten.

ZEITGARD Powerlift

Een energieboost voor haar en hem

Een frisheidsboost voor uw huid – altijd en overall. Wanneer uw gelaatshuid er droog en gespannen uitziet, zorgt ZEITGARD Powerlift voor een snelle en eenvoudige hydraterende verzorging. Een perfect gebalanceerde selectie van actieve ingrediënten zoals Reductine®, algen-extract en verschillende kruiden houden de huid optimaal gehydrateerd. Powerlift is de ideale inleiding tot het ZEITGARD Anti-Age Management en een snelle oplossing voor meer vitaliteit en elasticiteit.       
 
ZEITGARD Platinum

Perfecte verzorging voor de sterke mannenhuid
Gelaatsverzorging is niet langer enkel een vrouwenzaak. Ook de mooie mannenhuid moet verzorgd worden. Om recht te doen aan de speciale eisen van de mannenhuid, is een speciaal recept nodig. Want de gelaatshuid van de man is dikker en steviger. Voor een optimaal transport van de actieve werkstoffen heeft ZEITGARD Platinum een speciaal ontwikkelde huidcrème formule voor mannen, die snel absorbeert, de huid voldoende hydrateert en doeltreffend voedt. Op die manier is de verzorgde man klaar voor iedere dag.
 
ZEITGARD Serox
 Doeltreffende gelaatsverzorging tegen mimische rimpels
Rimpels ronde ogen, voorhoofd en neus zijn vaak het resultaat van een actief leven. Met ZEITGARD Serox kan u de rimpels doelgericht gladder maken. Een exclusieve en optimaal ontwikkelde combinatie van actieve substanties zoals Argireline®, Ameliox® en Hyaluronic Spheres® helpt de huid aan meer elasticiteit. Het verschijnen van rimpels wordt duidelijk verminderd.

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info