More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Gezichtsbehandeling Schoonheidssalon More Beautiful


Wat zijn u wensen
Voordat we met een behandeling beginnen willen we natuurlijk weten wat uw wensen zijn, maar daarnaast ook uw huidtype vaststellen alvorens we met de behandeling starten.
Zo is het van belang om te weten wat u zelf van uw huid vindt en wat u graag zou willen verbeteren.
Op onze consultationcard staan vragen die betrekking hebben op uw huid, hoe u de huid op dit moment verzorgd, en medische voorgeschiedenis. Het is van belang dit zo correct mogelijk in te vullen zodat de schoonheidsspecialist een behandelplan kan opstellen. Op deze manier wordt het beste resultaat bereikt.
Ook is het van belang om te weten hoe uw huid reageert op bepaalde producten.
Wij gebruiken alleen topmerken om u ervan te garanderen dat u de beste behandeling krijgt.

Klik hier voor slimme producten die de oorzaak van huidveroudering aanpakken.

Huidanalyse met computer
Met een huidanalysecomputer wordt het vocht- en vetgehalte van de huid bepaald. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met andere zaken zoals bijvoorbeeld littekens en pigmentvlekken. Een nauwkeurig persoonlijk huidverzorgingsadvies volgt.

  
       
In onze info brochure staat een groot diversiteit aan behandelingen. Hier enkele voorbeelden. Alle behandelingen zijn aan te passen en kunnen gecombineerd worden met losse onderdelen, zoals verven of harsen. De tarieven kunt u terugvinden op de prijslijst in de info brochure. Deze staat onderaan de Homepage.

Facial 30 min € 34.50
Dubbele reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren en een masker. We sluiten de behandeling af met een verzorging afgestemd op uw huidconditie.

Facial 45 min € 45.00

Dubbele reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren, onzuiverheden verwijderen ( licht verontreinigende huid) , masker.We sluiten de behandeling af met een verzorging afgestemd op uw huidconditie.

Facial 60 min € 60.00

Dubbele reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren, vapazone (stoom) , onzuiverheden verwijderen, masker, massage van decollete en schouders. We sluiten de behandeling af met een verzorging afgestemd op uw huidconditie.

Facial 90 min € 90.00

Dubbele reiniging, peeling, wenkbrauwen modelleren, vapazone (stoom), onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, hals en decollete, masker. Tijdens het masker kunnen we tevens een voetmassege toepassen. We sluiten de behandeling af met een verzorging afgestemd op uw huidconditie.

Microdermabrasie
Deze zeer intensieve peeling op basis van alluminium kristallen is geschikt voor iedere huidconditie. Deze peeling wordt tevens ingezet bij huidproblemen als acne, littekens, verslapte huid.
Het resultaat is verbluffend. Het verschil is al na 1 behandeling zichtbaar.
Zie het kopje microdermabrasie voor extra informatie.
Is bij iedere facial bij te boeken tegen een meerprijs van € 30.00

Relaxerende Exclusive Facial (90 min) € 90,00

Allereerst een relaxende rugmassage. Dan een diepte reiniging gevolgd door een passende exfoliant. Alle verstoppingen worden verwijderd d.m.v. extracties. Hierna een aromatische drukpuntmassage en een verkoelend contour masker. Tot slot als afsluiting brengen we een voedende moisturiser en een treatment foundation aan.

Face Treatment (60 min) € 60,00
Deze behandeling begint met een diepte reiniging, gevolgd door een passende exfoliatie. De huid is nu zacht en verweekt zodat we de poriën goed kunnen reinigen d.m.v. extracties.Terwijl het revitaliserende masker de effecten weer geeft op de huid geniet u van een kalmerende nek en schoudermassage. Tot slot brengen wij een voedende moisturiser aan.

Refocus Facial (45 min) € 45,00
Deze behandeling beginnen we met een power cleanse, speciaal gecreëerd om de huid te laten stralen. Extracties zorgen voor een fris en schoon resultaat gevolgd door een Aromatherapie drukpunt massage. Het masker zorgt er voor dat de huid geconditioneerd en gevoed wordt. We sluiten de behandeling af met een moisturiser.

Hydroxy Acid Exfoliation (45 min) € 55,00
Uw therapist zal een exfoliatie treatment creëren volledig afgestemd op de behoeftes van de huid om na één treatment al opmerkelijke resultaten te boeken. Ideaal voor een acne huid. Dermalogica’s zuiverende Skin Exfoliant System maakt op een milde manier de huid zacht en glad.(Voor een maximaal resultaat adviseren wij u om een serie van 6 treatments in 6 weken te ondergaan voor een speciale prijs van € 295,00. Samenwerking van treatments en producten voor thuisgebruik vereist.)

MultiVitaminPower Treatment (45 min) € 55,50

De allerbeste treatment met vitamines en een exfoliant op basis van hydroxyzuren. Speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende huid. Ook inbegrepen in deze treatment is een niet irriterende krachtige exfoliant en een herstellend vitaminenmasker die zichtbaar de elasticiteit, stevigheid en de structuur van de huid verbeteren. Inclusief de handen. (Voor een maximaal resultaat adviseren wij u om een serie van 6 treatments in 6 weken te ondergaan voor een speciale prijs van € 295,00)

Man Facial (40 min) € 45.00

Dubbele reiniging, peeling, vapazone (stoom), onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging.

Man Facial (50 min) € 55.00
Dubbele reinging, peeling, vapazone (stoom), onzuiverheden verwijderen, massage nek/schouders, masker, dagverzorging.                                                                                                (prijslijst)
BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info