More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Slimme producten die de oorzaak van huidveroudering aanpakken.


AGE Smart™ is een doorbraak van Dermalogica in de aanpak van huidveroudering. Het is een wetenschappelijk geavanceerde, innoverende serie, die schade aan een ouder wordende huid voorkomt en herstelt. Schade die wordt veroorzaakt zowel door factoren van buitenaf als van binnenuit.
AGE Smart™ pakt de oorzaak aan van rimpels, vochtverlies, pigmentvlekken, verslapping en verlies aan veerkracht.

De zon is veruit de belangrijkste veroorzaker van huidveroudering door externe factoren.
Onder invloed van zonlicht ontstaan reacties in de huid waarbij vrije radicalen vrijkomen die o.m. celmembranen beschadigen. Ook ontstaan enzymen diecollageen, elastine en hyaluronzuur afbreken.
Van binnenuit veroudert de huid o.m. door afvalstoffen die collagene en elastine vezels verharden waardoor ze breken.
Op zowel vrije radicalen, als enzymen en afvalstoffen heeft AGE Smart™ van Dermalogica een afdoend antwoord.

1. Vrije radicalen
Wanneer UV licht op de huid komt ontstaan vrije radicalen. Die zoeken een molecuul op waar ze zich aan kunnen hechten waardoor steeds meer vrije radicalen ontstaan, de zogenaamde kettingreactie. Ze vallen weefsels aan waardoor de structuur van de huid uiteenvalt. De lipiden waaruit de membranen van de cellen bestaan zijn enorm gevoelig voor vrije radicalen.
Door vrije radicalen ontstaat lipide peroxidatie, waardoor de celmembranen beschadigen. Dat kan bijvoorbeeld leiden tot lekkende capillairen, zoals bij couperose, hyperpigmentaties (pigmentvlekken) en cellen die niet meer kunnen functioneren.

AGE Smart™ is voorzien van complexen die veroudering door vrije radicalen bestrijden.
Die bestaan uit een combinatie van

anti-oxidanten als witte thee, vitamine C en vitamine E
glucosamine, melkzuur en magnesium ascorbyl phosfaat (voorkomen hyperpigmentaties)
bioflavonoïden uit witte thee en zoethout (voorkomen gebroken capillairen)


2. MMP’s , Matrix Metallo Proteïnasen

Onder invloed van zonlicht worden MMP’s, enzymen, in de huid aangemaakt die collageen en elastine afbreken evenals het hyaluronzuur dat van nature in de huid aanwezig is.
Naarmate we ouder worden wordt het vermogen van de huid om collageen en elastine aan te maken minder, waardoor de huid verslapt en minder elastisch wordt. Ook wordt het hyaluronzuur minder waardoor de huid vochtarm wordt.
Age Smart is voorzien van complexen om de vorming van MMP’s te verminderen en de aanmaak van hyaluronzuur te bevorderen.

soja, peptiden en polyfenolen van witte thee gaan de vorming van MMP’s tegen en stimuleren de aanmaak van collageen
peptides, vitamine C en gistextract stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de dermis3. AGE’s , Advanced Glycation Endproducts
Suikermoleculen gaan een reactie aan met eiwitten (collageen) in de huid. Dit heet glycosylatie en hierbij ontstaan AGE’s waardoor collageen en elastine verharden. Ons lichaam kan AGE’s niet vernietigen en daardoor ontstaat dramatische veroudering van de huid. Want, bij het vrijkomen van AGE’s komen ook nog eens een heleboel vrije radicalen vrij.
AGE’s leiden tot voortijdige veroudering, ontstekingen en zelfs tot celdood.
AGE Smart™ bevat een unieke peptide, LYS/ARG polypeptide, met glucosamine en soja isoflavonoïden om een te veel aan suikermoleculen te vangen en zo de vorming van AGE’s te voorkomen. Tevens wordt het ontstaan van vrije radicalen in de kiem gesmoord.
AGE Smart™ bestaat uit tien producten, waarvan de vijf volgende nieuw zijn;

Skin Resurfacing Cleanser

Een effectieve cleanser voor gezicht en hals die tevens dode huidcellen verwijdert. Melkzuur
stimuleert de celvernieuwing, vitamine E maakt vrije radicalen onschadelijk en herstelt het vochtgehalte en rozenolie kalmeert. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.
De huid wordt niet alleen schoon, maar ook zijdezacht. De werkzame stoffen uit de AGE Smart™ producten worden beter opgenomen. Prijs: € 44,00

Antioxidant HydraMist
Een spray die de aanmaak van collageen stimuleert, glycosylatie tegengaat, de huid voorziet van vitamines die vrije radicaalreacties voorkomen, het vochtgehalte herstelt en een direct verstevigend effect heeft.
De collageen synthese wordt geactiveerd door magnesium ascorbyl phosfaat en palmitoyl tripeptide-5. Witte thee, zoethout en vitamine E vormen een beschermend schild tegen vrije radicalen en aloe vera en natrium lactaat zorgen voor vocht in de huid. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.
Gebruik HydraMist vóór de dag- en nachtverzorging. Kan ter verfrissing ook over make-up worden gesprayd. Prijs: € 44,00

Map-15 Regenerator
Een uniek poeder dat in contact met de huid een zijdezachte emulsie wordt. Bevat het hoogst mogelijke percentage MAP ( Magnesium Ascorbyl Phosphate - een zeer stabiele, niet irriterende vorm van vitamine C) waardoor de stevigheid toeneemt en de huid een frisse, heldere teint krijgt. Witte thee, hyaluronzuur, glucosamine, algenextract, gistextract en phosfolipiden voorkomen vrije radicaal reacties, hydrateren, verbeteren elasticiteit en stevigheid en voorkomen glycosylatie. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.
Kan plaatselijk worden gebruikt bij kraaienpootjes, lachrimpeltjes en fijne lijntjes.
Meng voor algemeen gebruik dagelijks een kleine hoeveelheid door de moisturizer.
Prijs: € 98,00

Dynamic Skin Recovery SPF 30
Een lichtgewicht moisturizer die beschermt tegen AGE’s, MMP’s, vrije radicalen en UV-stralen. Een
gepatenteerde polypeptide in combinatie met glucosamine en soja stimuleert de collageen aanmaak waardoor de huid verstevigt. Het huidmechanisme dat vrije radicalen bestrijdt wordt verstevigd en veroudering door de reactie van suikermoleculen met eiwitten (glycosylatie) wordt voorkomen. Polyfenolen uit witte thee gaan de afbraak van collagene en elastine vezels tegen, hyaluronzuur herstelt het vochtgehalte, teunisbloemolie versterkt de huidbarrière waardoor vocht niet onnodig kan verdampen en phyto-oestrogenen uit soja herstellen het oestrogeen gehalte dat terugloopt bij een oudere huid en stimuleren de collageen synthese.
UV-A en UV-B stralen worden geblokt door fysische filters.
Breng rijkelijk aan over gezicht en hals, bij voorkeur een half uur voor het naar buiten gaan.
Prijs: € 76,00

Renewal Lip Complex
Een heerlijke naar frambozen smakende lipverzorging. Herstelt de huid van de lippen, beschermt tegen vrije radicalen en AGE’s, hydrateert en verzacht fijne lijntjes. Lippenstift brengt mooier aan als eerst Renewal Lip Complex wordt gebruikt.
Hyaluronzuur dat duizendmaal het eigen gewicht aan water op kan nemen, hydrateert en verbetert de elasticiteit. Vitamine E, avocado olie, shea butter en cacaoboter maken een ruwe huid glad en hydrateren. Palmitoyl oligopeptide verzorgt de tere huid van de lippen en vermindert fijne lijntjes rond de mond. Bevat geen chemische kleur- en geurstoffen.
Om de huid te verbeteren minstens twee keer per dag gebruiken.
Prijs: € 32,00

AGE Smart™ Skin Kit

In deze kit zitten reisverpakkingen van Skin Resurfacing Cleanser, Antioxidant HydraMist, Map-15 Regenerator, Dynamic Skin Recovery SPF 30, MultiVitamin Thermafoliant, MultiVitamin Power Firm for Eye and Lip Area en Renewal Lip Complex.
Ook een ideale kit om de producten eens te kunnen proberen.
Prijs: NL € 59,00

AGE Smart™ behandelingen
Dermalogica heeft eveneens AGE Smart™ behandelingen. Wanneer die regelmatig worden ondergaan is het effect van de producten uit de Age Smart Line nog vele malen groter.
Wilt u  meer weten over de AGE Smart™ producten van dermalogica, dan staan onze specialiste u graag te woord.                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                         


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info