More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Lichaamsbehandeling


Lichaamsbehandelingen ( kunnen ook gecombineerd worden met een facial )
Laat handen en armen ontspannen tijdens deze Thermal Touch Treatment inclusief paraffinepakking. De behandeling is ontwikkeld om de huid te reinigen, exfoliëren, hydrateren en conditioneren en maakt de handen en armen zachter, gladder en geeft een frisse uitstraling.

Thermal touch voor het decolleté (15 min) € 15,00

Het reduceren van spanning en het verlichten van stress. Onze gespecialiseerde massage therapist zal zich richten op het welzijn, deep tissue, acupressure en klassieke massage technieken

Thermal touch voor de handen en de armen (20 min) € 20,00
Thermal touch voor reinigen van huid en rug (30 min) € 32,50


Ontspan de spieren en zuiver de huid van de rug met deze reinigende en ontspannende rug behandeling. Een reinigende scrub verwijdert de dode huidcellen en bereidt de huid voor op het verwijderen van afvalstoffen. Het gedeelte van het lichaam waar je het moeilijkste bij kunt wordt voor je gereinigd, ge¬scrubd, gehydrateerd en verfrist.

Back Therapy Treatment (45 min) € 45,00
Onderga en ervaar één van de beste anti-stress treatment die er is. Deze krachtige anti-stress treatment verfrist en zuivert dit moeilijk te bereiken gebied. We beginnen met een diepte reiniging van de rug om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door een exfoliatie op de rug met de Hydro-Active Mineral Salts om de dode huidcellen te verwij¬deren, door extracties worden onzuiverheden verwijderd. Dan een stress reducerende massage met essentiële oliën en een masker voor een ontspannen werking en een stralende huid.

Back and Leg massage (45 min) € 45.00
Als voorbehandeling krijgt u heerlijke warme compressen. Daarna volgt een ontspanningsmassage van rug en achterkant benen.                                                                                                                              

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info