More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

ZEITGARD 2 Anti-Age SystemVerminder rimpels met ZEITGARD Anti-Age System

Unieke Special Care tegen huidveroudering

Met één druk op de knop zichtbaar mooiere huid dankzij ZEITGARD Anti-Age System. Het revolutionaire apparaat ZEITGARD 2 in combinatie met de doeltreffende anti-aging producten zorgen voor een professionele, geïntegreerde intensieve verzorging voor thuis. Een dagelijkse verzorging van 4 minuten zorgt ervoor dat uw huid er jonger uitziet en minder rimpels vertoont.

Professionele technologie
ZEITGARD 2 combineert drie welbekende dermatologische procedures in een behandeling. In de eerste stap zorgt een warmtebehandeling van de huid ervoor dat de poriën zich openen. De verzorgingsproducten kunnen daardoor dieper in de huidlagen penetreren, in vergelijking met een conventionele gezichtscrème. Daarna worden de poriën door zachte koeling gestimuleerd om opnieuw samen te trekken. Ingewerkte anti-aging producten kunnen niet meer ontsnappen en kunnen nu hun volle potentieel ontplooien. Ter ondersteuning van de warm/koud behandeling maakt ZEITGARD 2 gebruik van een vibratie-functie, die de actieve ingrediënten dieper in de huid werken en de absorptie van de actieve werkstoffen optimaliseert. De huid krijgt een echte “energie-boost” en ziet er gladder en jonger uit.

Bijzonder voordelen
  • Anti-aging producten worden diep in de huid gebracht en ontplooien hun volle potentieel van binnenuit
  • Huidlagen worden gestimuleerd door vibratie, waardoor de actieve werkstoffen beter verdeeld worden
  • Huidzwellingen, zoals wallen, kunnen verminderd worden, omdat vloeistoffen worden verwijderd
  • De combinatie van een warm/koud behandeling en vibratie is een echte energie-boost voor uw huid
Doeltreffende intensieve huidverzorging
De beste resultaten worden behaalt met ZEITGARD 2 in combinatie met de intensieve huidverzorging van de ZEITGARD Anti-Age System producten. Deze zorgen voor speciaal ontwikkelde, hoog-efficiënte formules voor ieder deel van de gelaatshuid. Als ideale dagcrème voorziet de Eye Serum de dunne huiddelen van langdurige vochtigheid. Beide ZEITGARD Anti-Age System Cream-Gels, die ontwikkeld werden voor de behandeling van rimpels rond de dikkere huid van het voorhoofd en de wangen, zijn een speciale voedende verzorging voor de jonge of mature huid.
             

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info