More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

ZEITGARD 1 Cleansing System


 Het ZEITGARD Cleansing System voor een stralend zuivere huid

Een nieuwe dimensie in gezichtsreiniging
Een zuivere en stralende huid in een handomdraai dankzij de ZEITGARD reinigingsborstel! De innovatieve elektrische gezichtsreinigingsborstel tilt de gewone reiniging van de huid naar een hoger niveau. Verwijdert make-up en andere onzuiverheden tot 10 keer efficiënter zonder de huid bijkomend te belasten.

Uniek hygiëneconcept

De speciaal voor LR ontwikkelde filamenten van de gebogen borstelkop garanderen tot wel 3 maanden lang een onberispelijke hygiëne dankzij de antibacteriële werking van de werkzame stof Microsilver BG™. Die werkt als een beschermend schild: ze vermindert de hoeveelheid bacteriën op de huid en voorkomt dat ze opnieuw de kop opsteken.

Gezichtsreiniging op een hoger niveau


De innovatieve ZEITGARD reinigingsborstel betekent een ware revolutie voor de klassieke huidreiniging.

Hij is efficiënter en zeer zacht voor de huid
De elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingstextuur zorgen samen voor een fijn ‘net’ dat onzuiverheden oplost, opvangt en verwijdert. Zo is uw huid optimaal voorbereid op de gezichtsverzorging die erop volgt. Uw huid ziet er beter uit, wordt gladder en straalt – zowel bij vrouwen als bij mannen!                                                                                 
Gebruik

Een zuivere huid in amper 1 minuut?
Bevestigd door Dermatest: de ZEITGARD reinigingsborstel is tot 10 keer efficiënter dan een conventionele reiniging van de huid. Gebruik de reinigingsborstel om het ZEITGARD reinigingsproduct ca. 20 seconden lang in te masseren op elk deel van het gezicht (voorhoofd/neus/elke wang/kin). Uw huid ziet er beter uit, wordt gestimuleerd en kan ook steviger worden bij regelmatig gebruik!

Efficiënte systeemverzorging

Een zuivere huid in amper 1 minuut. Gebruik het 1 minuut per dag voor een snel zichtbaar resultaat. De ZEITGARD reinigingsborstels en de hoogwaardige ZEITGARD reinigingsproducten vullen elkaar perfect aan.

Zichtbare resultaten
  • Uw huid ziet er beter uit door de voedende, intensieve reiniging
  • Ideale voorbereiding op de verzorging die erop volgt
  • Uw huid ziet er gladder uit dankzij de massagefunctie
  • Voor een stralendere en gezondere teint
Innovatief principe

ZEITGARD reinigingssysteem
Een tot in het kleinste detail uitgedacht systeem. De trillende borstelfilamenten verwijderen zelfs de diepste onzuiverheden en de speciaal ontwikkelde textuur van de reinigingsproducten vangt de vuildeeltjes op in een soort van ‘net’. Het resultaat: een zichtbaar betere teint – vandaag én morgen.

De trillende borstel maakt het verschil

De unieke borstelfilamenten van de ZEITGARD reinigingsborstel trillen tot 7.000 keer per minuut! De gebogen haartjes glijden over de huid en verwijderen vuil op een zachte maar daarom niet minder doeltreffende manier. Voor een zuivere en stralende huid. Ervaar het zelf!  
     
Voor elk huidtype

Gezichtsreiniging voor elk huidtype

De ZEITGARD Classic reinigingsborstel is geschikt voor elk huidtype. Zijn sterkere filamenten met MICROSILVER-technologie zorgen voor een zichtbaar gezuiverde huid. De gemakkelijk schuimende gel met een textuur die specifiek ontwikkeld is voor het reinigingsprogramma, doet de huid werkelijk gerevitaliseerd aanvoelen.

De ZEITGARD reinigingsborstel met zachte filamenten die ook behandeld zijn met MICROSILVER, is uitermate geschikt voor gevoelige huid. De zachte crème is speciaal geformuleerd voor gevoelige huid en vormt de perfecte afsluiter van het reinigingsprogramma.  


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info