More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Microdermabrasie voor een jongere uitstraling


Microdermabrasie als mechanische peeling
Met deze techniek worden de bovenste huidlagen uiterst zorgzaam verwijderd. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuw weefsel aan te maken. Het proces gebeurd door middel van aluminium-oxide kristallen die door middel van een pijnloze en zachte behandeling via een soort pen uw huid van deze bovenste lagen ontdoet. Dit proces stimuleert de zogenaamde collageenproductie. De huid wordt daardoor aanmerkelijk strakker maar ook zachter en geeft u een direct jongere uitstraling.

Micromembrasie kan vooral worden ingezet bij bijvoorbeeld de volgende situaties
Pigmentafwijkingen
Fijne lijntjes en expressierimpels
Mee-eters en Comedonen
Acné en Acnélittekens
Littekenweefsel
De oudere huid verjongen
Ouderdomsvlekken (in geringe mate)
De door te veel zon beschadigde huid
De huid die vatbaar is voor acne of acnelittekens heeft.
Of een vlekkerige huid

Mocht er van één of meer van de bovengenoemde problemen sprake zijn, dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Bij deze behandeling is geen verdoving of narcose nodig. Ook donkere huid kan met microdermabrasie worden behandeld. Tevens is een nauwkeurige controle mogelijk. Bij deze techniek blijft de pijn uit en is er geen kans op littekens of verkleuring van de huid.

Vóór de behandeling

Tijdens het intake gesprek bespreekt u de details van de voor u opgezette behandeling met de huidtherapeute of schoonheidsspecialiste, bijvoorbeeld het aantal behandelingen dat u moet ondergaan om het optimale effect te behalen voor een beter geconditioneerde huid. Al naar gelang uw wensen zijn er verschillende verzorgingspakketten die u kunt samenstellen. Twee weken van tevoren begint u thuis al met het voorbereiden van uw huid op de behandeling. Dit gebeurt door middel van het speciale verzorgingspakket.

De behandeling
Allereerst zal uw gezicht goed gereinigd worden, waarna de echte behandeling begint. Het apparaat dat bij deze behandeling gebruikt wordt lijkt op een grote pen. Deze bevat een gecontroleerde stroom van kristallen in een "gesloten systeem". De kristallen komen alleen in beweging wanneer het handvat op de huid is geplaatst. Zij stromen dan langs de huid en schaven de dode huidcellen af. De gebruikte kristallen en dode huidcellen worden via het vacuüm systeem in het handvat weggezogen en verplaatst naar de container. De gehele behandeling zal ongeveer 45 min in beslag nemen.

Na de behandeling
De huid voelt na de ingreep zacht en strak aan. U wordt geadviseerd de zon of zonnebank te mijden en een sunblock te gebruiken. Als u de behandeling heeft ondergaan is het zaak dat u uw huid blijft nabehandelen met een Dermalogica pakket. Dit om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden. Deze behandeling wijkt niet veel af van het geen u voor de behandeling heeft gedaan. 
 
                                                                       


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info