More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Behandelingen voor de man


De speciale behandelingen voor de man zijn volledig gericht en aangepast op de specifieke behoeften van de mannenhuid. Wist u dat de mannenhuid veel gevoeliger is dan de vrouwenhuid? Helaas weten veel mannen dit niet en verzorgen zij hun huid op de verkeerde manier. Laat u vrijblijvend adviseren.

Men's exclusive facial € 60.00 ( 60 min )

De behandeling begint met een intensieve diepte reiniging, gevolgd door een exfoliant op basis van enzymen, waarna alle onzuiverheden worden verwijderd door middel van extracties. Om spanning en stress te reduceren geven we een heerlijke gezichtsmassage. Een hydraterend en kalmerend masker brengt de huid in balans. U zult onze salon verlaten met een advies van de producten voor thuisgebruik om irritatie en ontstekingen door het scheren te verlichten.

Men's sport facial € 45.00 ( 45 min )
Een uitgebreide huidanalyse zal leiden tot een aangepaste diepte reiniging en een exfoliërende scrub. Een drukpuntmassage met essentiële oliën brengt de huid in balans.De behandeling wordt afgerond met een
complete verzorging afgestemt op uw huidconditie. 

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info