More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Definitief ontharen More Beautiful Maaspoort Den Bosch (Zorgverzekeraar erkend)


Ongewenste haargroei ? Een lastig probleem, voor ons niet!

Nu ook blonde grijze en rode haren zijn te behandelen.

Heeft u last van haargroei op plaatsen waar u dat niet wilt?
Bent u het harsen en scheren beu?


Eindelijk is er een methode die u daarvan verlost. Onze Intense Pulse Light methode is een innovatieve methode voor duurzame verwijdering van haar doordat het de haargroei volledig uitschakelt.

Enkele probleemgebieden die bij u kunnen voorkomen zijn
  • Bovenlip - Kin - Wangen - Hele gezicht - Bakkebaarden - Bikinilijn
  • Volledige bikinilijn - Onderbenen - Bovenbenen - Schouders - Rug
  • Bovenarmen - Onderarmen - Borstkas - Buik - Billen.

Wij behandelen zowel donkere, blonde, grijze en rode haren.

Wij zijn gediplomeerd in ontharingstechnieken en aangesloten bij zorgverzekeraars.
Ontharing in (van) gelaat kost u niets. Uw behandeling word door de meeste zorgverzekeraars vergoed.  informeer naar de voorwaarde.
             
Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Zij zullen u professioneel bijstaan zoals u van ons gewend bent en mag verwachten.

Definitiefontharen Dames
              Definitiefontharen Heren             
Bovenlip ( gratis ) informeer naar de voorwaarden
 24.50    Wenkbrauw tussenstuk  15.00
Bovenlip & Kin ( gratis )informeer naar de voorwaarden       
 55.00        Snor  35.00
Wenkbrauw tussenstuk  15.00    Wangen  65.00
Wangen  29.50    Kin  50.00
Hals  39.50    Hals  80.00
Oksels  29.50    Oksels  45.00
Bikinilijn v.a  25.00    Schouders  120.00
Bikinilijn brazilian style v.a  59.00    Bovenrug  150.00
Navel  15.00    Onderrug  150.00
Onderbenen v.a  120.00    Hele rug  250.00
Bovenbenen v.a  199.00    Hele rug incl. schouders  350.00
Buik  120.00        
Onderarmen  75.00        

Ongewenste haar groei van gezicht en lichaam

Duurzaamontharen ( Definitiefontharen ) door Intense Pulse Light Methode
Een Intense Pulse Light flitslamp word boven het te behandelen oppervlak gehouden en geactiveerd. Het pigment in het haar (melanine) absorbeert het licht en zet dit om in hoge temperatuur. Hierdoor worden de haarzakjes, die de haren produceren, beschadigd. Ook de zeer kleine haarvaatjes die de bloedtoevoer verzorgen naar de naar haarfollikels worden verstoord waardoor er de haargroei automatisch vermindert. Uiteindelijk zal dat er toe leiden dat de haargroei stopt.

Het licht van de Intense Plus Light behandelt zo een relatief groot oppervlak waardoor honderden haartjes ineens worden aangepakt.

Huidskleur en type haar
Hoe donkerder uw haar hoe beter voor de behandeling. Daarnaast is een combinatie van donker haar en een lichte huidskleur ideaal.

Donshaartjes zijn minder goed te behandelen. Ook blonde haren reageren niet sterk op de Intense Pulse Light methode. In specifieke gevallen zullen we u een andere methode adviseren.
Het type huid is niet doorslaggevend waardoor eigenlijk elke huidtype kan worden behandeld van licht naar donker.

Let op: Wij zijn zorgverzekeraar erkend.

Uitleg over de behandelingen van al uw ongewenste haren

Aantal behandelingen
Onze ervaring geeft aan dat er verschillen zijn in aantal behandelingen voor een duurzaam effect. Naast huidtype en haartype is het ook van belang hoe zwaar de haargroei op het te behandelen gebied is en zijn er verschillen in de reactie op de behandeling per persoon. Dat kan er toe leiden dat de een genoeg heeft aan 6 behandelingen terwijl bij een ander pas het uiteindelijke effect wordt bereikt na 12 tot 15 behandelingen. Onze medewerkers zullen proberen om u hierin te adviseren maar onze ervaring geeft nog geen garantie op het aantal behandelingen, of op het uiteindelijke effect. Onze medewerkers zullen samen met u een persoonlijk behandel schema opstellen.

De methode duurzaamontharen is niet altijd definitief, tijdens het consult gaan we hier verder op in.

Dagen voor de behandeling

Een door de zon of zonnebank gebruinde huid direct voor de behandeling is af te raden. Niet alleen vanwege het feit dat dit de behandeling negatief beïnvloedt, maar ook vanwege mogelijke huidirritaties en mogelijk verbranden van de huid.
Ook harsen en epileren wordt uiteraard afgeraden. Wij hebben juist haren nodig om zo via het pigment tot de haarzakjes te komen met onze Intense Pulse Light systeem. Wel dienen de wat langere haren geschoren te zijn.
De laatste twee dagen vóór de behandeling wordt u verzocht om niet te scheren of haren te verwijderen om irritatie van de huid te voorkomen.

Ook raden we aan om geen make-up, lotion of parfum aan te brengen op het behandelde gebied. De samenstelling van zulke producten kan leiden tot ongewilde reacties op de huid zoals irritaties.

Tijdens de behandeling

De behandeling met Intense Pulse Light heeft enige tijd nodig om effect te hebben. Haar groeit en het duurt dus een tijdje voordat het weer aangegroeid is. De haarfollikels kunnen zich weer gedeeltelijk herstellen. Vandaar ook dat de behandeling herhaald wordt. Daarom is het raadzaam om een volledige behandeling over maanden uit te spreiden. Je hebt dan niet alleen minder behandelingen nodig maar bovendien is het effect beter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij kunnen u hierin goed begeleiden.

Nabehandeling
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er ook andere punten waarmee rekening moet worden gehouden. Zo heeft iedereen niet-actieve haarfollikels die alsnog actief kunnen worden als gevolg van verandering in uw hormoonspiegel. Een nabehandeling kan dus nog gewenst zijn na enige tijd. Ook kunnen de haartjes nog dun terug komen. Dat is meer afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Effecten en resultaat van Intense Pulse Light

Zoals eerder is vermeld, is het een nagenoeg pijnloze methode. De behandelde huid kan achteraf echter wel rood zijn, of geïrriteerd aanvoelen. Dit zal binnen enkele dagen verdwenen zijn. Onze medewerkers zullen u begeleiden afhankelijk van de reactie van de huid naar een goede verzachtende en/of beschermende crème.

Goed nieuws

De Intense Puls Light methode geeft geen bijwerkingen en beschadigt de huid nagenoeg niet. Het enige wat wordt aangepakt zijn de cellen die in de haarzakjes de haargroei vormen. De warmte die vrijkomt bereikt in een fractie zo’n 70 graden Celsius en is zeer snel weer verdwenen. Zo is deze dus wel intensief maar van zeer korte duur en daardoor niet van enig nadelig effect voor uw huid.
Als u de behandeling voor de eerste keer ondergaat voelt u de flits en de warmte wel maar u raakt er vrij snel aan gewend. Zo kan deze manier in verhouding tot andere methoden vrijwel pijnloos worden gekenmerkt.

Het feit dat deze behandeling pijnloos is, is juist het grote voordeel. Andere methoden, zoals harsen of epileren of scheren met mesjes of tondeuse, kan irritatie van de huid veroorzaken. Daarnaast weet een ieder die ooit een methode van harsen heeft gebruikt dat zoiets pijnlijk kan zijn en tot dagen daarna een geïrriteerde huid kan geven. Ook het ontharen met ontharingscrème is geen prettige methode. Sommige middelen geven een zeer penetrante en onprettige geur. Scheren kan leiden tot scherpe stoppeltjes en dat kan weer leiden tot flinke irritatie van de huid waarbij zelfs in het ergste geval kleine ontstekingen kunnen ontstaan. Dat zou nog niet zo erg zijn als het dan maar voorbij was. Dat laatste blijkt dus niet zo. Telkens groeien de haren weer aan en begin je weer van voren af aan.

Nogmaals, een behandeling met Intense Pulse Light is een bijna pijnloos en het doet zijn werk zonder schade aan de huid.

Opmerking
Heeft u een afwijking aan uw huid, bijvoorbeeld dermatologische problemen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met uw arts alvorens deze behandeling te ondergaan. Ook wordt de behandeling voor duurzame ontharing tijdens de zwangerschap afgeraden.

De methode duurzaamontharen is niet altijd definitief, tijdens het consult gaan we hier verder op in.

Wij zijn gediplomeerd in ontharingstechnieken en aangesloten bij zorgverzekeraars. Beharing in gelaat kost u niets, het word door de meeste zorgverzekerraars vergoed.


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info