More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Decoratieve Cosmetica


LR Deluxe: mascara en make-up in eersteklas kwaliteit
Make-up is bij LR sinds vele jaren een traditie. Deze jarenlange ervaring, samen met de nieuwste stand van de kennis in de productie leidt tot de beste decoratieve cosmetica in de LR geschiedenis.
LR betrekt haar recepturen daarbij van toonaangevende leveranciers, voornamelijk uit Italië, de marktleider op het gebied van de decoratieve cosmetica. 

De Highlights in het LR aanbod
  • Waterproof definition mascara Eyeshadow mineralen duo
  • Lippenstiften met vitamine E
  • glanzende basis make up
  • Nagellak Remover Box

LR-Make-up en de vele mogelijkheden
Zoals u van ons gewend bent, werken wij met de beste producten. Wij adviseren u en kunnen desgewenst u enkele technieken aanleren om uzelf een natuurlijke mooie uitstraling te geven. Met soms wat kleine veranderingen blijken al grote effecten te kunnen worden bereikt.

Het gaat niet alleen om of een bepaalde make-up u staat maar bovenal ook of u uzelf er prettig bij voelt. Laat u daarom adviseren door één van onze specialistes.

LR Deluxe: mascara en make-up in eersteklas kwaliteit
       
  • De hoogste parfumerie kwaliteit
  • Perfect op elkaar afgestemde basistexturen
  • Magisch werkende effectproducten         
     

Geïnteresseerd in onze make-up producten? neem dan contact met ons op. 073 522 4858


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info