More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid
Terug naar nieuws

Huidtips voor dagelijkse routine

18-02-2024
Weet je niet wat de juiste verzorging is voor jouw huid,
neem dan contact op met jouw huidspecialist. Zij weet precies welk product goed aansluit bij jouw huidbehoefte. Op deze manier creëren wij samen een win-win situatie; jij een mooie, goed verzorgde, zijdezachte huid. De specialist een inkomen en als de behandelingen straks weer van start gaan is er minder achterstallig onderhoud.

Hierbij wat huidverzorgingstips waar je thuis in ieder geval direct mee aan de slag kunt.

Tip 1: Reinigen van je huid
Elke ochtend en avond de huid reinigen met jouw favoriete reiniger. Dat kan een milk, gel of mouse zijn. Het maakt niet uit, zolang deze maar aansluit bij de eigen huidbehoeften. De reden waarom een reiniging zo essentieel is, is dat deze niet alleen de afvalstoffen zoals talg, zweet en make-up restjes verwijdert, maar door de huid optimaal te reinigen je ook de opname van de opvolgende actieve werkstoffen verbetert.

Tip 2: Breng je huid terug in balans

Na de reiniger, zowel in de ochtend als in de avond, zal de toner of lotion de huid terug in balans brengen zonder dat deze uitdroogt. De reiniging stimuleert de celvernieuwing en met een toner of lotion verwijder je de kalkrestjes die op de huid achterblijven na het afspoelen van de reiniger.

Tip 3: Fris en egale huid
Twee keer in de week een milde peeling of scrub. De peeling of scrub verwijderd niet alleen de dode huidcellen zodat de huid makkelijker afvalstoffen kwijtraakt en er minder verstoppingen ontstaan. Maar wist je dat een scrub of peeling ook het goedkoopste anti-age product is? Door het stevig inmasseren van het product stimuleer je de spierspanning en doorbloeding van de huid, dus betere spiertonus. Na de peeling of scrub ziet de huid er fris en egaler uit, wie geniet daar nu niet van?

Tip 4: Tijd voor een maskertje
Als je dan jouw me-time verwenmomentje ingepland hebt, neem dan na de peeling de tijd om even voor 15 minuten jouw favoriete masker aan te brengen. De keuze in maskers is reuze, dus wissel deze lekker af. Werk de ene keer op verheldering, zuivering, anti-ageing of op hydratatie.

Tip 5: Day VS Night
Als afsluiting breng je na elke reiniging - of dit nu met of zonder peeling, scrub of maskertje is - de juiste afsluitende verzorging aan. Verschil in dag- en nachtverzorging is voornamelijk dat de dag verzorging een beschermende functie heeft en de nacht verzorging een herstellende functie van de huidbarrière.

BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info