More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Beauty Cadeaucheque


Een schoonheidsbehandeling cadeau doen
More Beautiful heeft een ruime keus aan behandelingen en mogelijkheden en is er voor ieder een passende behandeling te vinden. De beauty cadeaucheque is ook te besteden in de nagelstudio. De Beauty cadeaucheque is een jaar lang te gebruiken en al beschikbaar vanaf €12,50.
De Beauty cadeaucheque is leuk om te geven, maar uiteraard ook leuk om te krijgen! De cadeaucheque is geschikt voor iedere gelegenheid en een leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen.
Of het nou voor moederdag, vaderdag, een verjaardag, als relatiegeschenk of zomaar is; onze cadeaucheque is altijd een leuke verrassing.
Wanneer u een cadeaucheque koopt bij More Beautiful word deze mooi verpakt.           Prijslijst 


BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info