More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Botox | Leeftijd


Kies de juiste behandeling voor uw leeftijd

Injectables zij niet leeftijd gebonden!

Er is dus geen advies in leeftijd om met injectables te starten. De ene huid heeft tekenen van veroudering  op 30 jarige leeftijd, terwijl de andere huid de eerste tekenen op 45 jarige leeftijd vertoond of zelfs nog later.
Op het moment dat u zich stoort aan bepaalde lijnen in uw gezicht, of een sterk vermoeide uitsraling heeft dan bieden injectables zeker een uitkomst voor u.

Tekenen van huidverslapping, lijntjes rond ogen of mond , kraaienpootjes, fronsrimpels e.d kunnen allemaal behandeld worden.
Onze arts zal met u uw wensen bespreken en daarin een advies uitbrengen, zodat samen met u een behandelplan opgestart kan worden.
Wij streven naar een zo mooi mogelijk resultaat.BehandelPrijzen 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info