More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful More Beautiful
MoreBeautiful - Voor een stralende huid

Huidanalyse


Met een huidanalysecomputer wordt het vocht- en vetgehalte van de huid bepaald. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met andere zaken zoals bijvoorbeeld littekens en pigmentvlekken. Een nauwkeurig persoonlijk huidverzorgingadvies volgt.

De methode gaat uit van 32 huidtypes. Voorbeelden zijn: vochtarm en vetarm, vochtrijk en vetarm, vochtrijk en vetrijk of een huid die al in balans is. U krijgt zo inzicht in uw persoonlijke Vitaal Huidverzorgingsplan met adviezen over uw specifieke huidverzorging. Voor een mooie, egale, vitale en stralende huid.

Vragen staan vrij. De specialist neemt graag de tijd voor u.

Prijs: € 15,00 zonder behandeling. ( Gratis bij een behandeling )                                                     BehandelPrijzen klik hier 
MICRODERMABRASIE: EEN FIJNE OPFRISSER

Microdermabrasie polijst de huid en maakt naar gladder en jonger. Grootste voordelen? De behandeling gaat snel, is pijnloos en geeft direct zichtbaar resultaat.
Microdermabrasie is in feite een oppervlakkige peeling. Met behulp van geavanceerde apparatuur worden kleine kristallen van aluminiumoxide op de huid geblazen en weer weggezogen. De kristallen beschadigen de huid niet, maar nemen wel de dode huidcellen van de bovenste laag mee. Er wordt dus een zeer dun laagje van de huid verwijderd. Dit slijpen of polijsten is nauwkeurig in te stellen, zodat elk huidtype en elk lichaamsdeel op maat behandeld kan worden. Klik hier voor meer info